Grote maten


Grote maten herenkleding expert

Mulder Fashion in Rijswijk heeft ook veel herenkleding in zeer grote maten, we hebben hier veel ervaring mee. In onze fysieke winkel kunnen we u het beste helpen om de juiste kleding met de juiste pasvorm en maat te vinden. Ook online staat een deel van onze collectie in grote maten, zoals bijvoorbeeld ondergoed en overhemden. Als u vragen heeft over (grote) maten, neem gerust contact met ons op. 

Ondergoed van Schiesser hebben we tot en met 6XL, in onze winkel in Rijswijk maar ook op de webshop mulderfashion.com

Colberts van en kostuums van Steven van Vliet en Benvenuto gaan ook tot grote maten zoals 28 en 60. We hebben ook veel kwart maten. 

Overhemden van Ledûb en Olymp hebben we in veel in grote maten, zoals boordmaat 48 en 50, wat gelijk staat aan 3Xl en 4XL. Ook hebben we in onze winkel veel regular fit shirts, deze vallen ruimer dus perfect voor mannen met een grotere maat. Veel overhemden van Ledûb staan ook in grote maten in de webshop.

Pyjama's hebben we online tot en met maat 60, 4XL. In de winkel hebben we nog grotere maten nachtkleding beschikbaar. Ook doen we ons best om bij onze leveranciers grotere maten te bestellen als dit nodig is. 

Pantalons en Jeans hebben we in de winkel ook in zeer grote maten beschikbaar, ook hier kunnen we altijd bestellingen plaatsen bij onze leveranciers voor bepaalde maten, als we niet ter plekke kunnen helpen. 

Sokken in grote maten van Burlington en Falke hebben we op voorraad in onze winkel tot en met maat 50.

Truien, vesten, shirts en polo's in grote maten hebben we voornamelijk in onze winkel beschikbaar. Dit zijn grote maten tot en met 5XL, waar mogelijk kunnen we grotere maten bestellen en ook lengtematen bieden. 

Handschoenen, hoeden en petten, hebben we enkel in onze winkel beschikbaar ook hiervan hebben we grote maten.